среда, 3. јун 2015.

Avon cetvorobojne senke za oci


Zdravo svima! Danas vam pisem o odlicnim cetvorobojnim senkama iz Avon-a. Ovo su jedne od mojih omiljenjih senki.
U ponudi ima dosta "paletica". Pakovanje je obicno, crno i plasticno. U pakovanju dolaze 4 senke koje se savrseno uklapaju i sa kojima moze da se napravi mnogo make-up look-ova.
Dobija se 5g senki koje traju bas dugo. Skoro je nemoguce potrositi ih.
Senke su odlicnog kvaliteta, ne truse se i veoma su postojane. Pigmentacija je veoma dobra i bez baze za senku. Odlicno se blendaju.
Danas vam pisem o: Ravishing ruby, Vintage amnesia, Jeans, Mocha latee.
Cena im je oko 570 dinara.

1. Ravishing ruby



Divna paleta i za vecernju i za dnevnu varijantu. Prva senka je sedefasta i odlicna je kao baza, druga, treca i cetvrta su mat senke i veoma su pigmentovane. Vrlo cesto je nosim i odlicna je za razlicite vrste sminkanja.



2.Vintage amnesia



Sve cetiri senke iz ove paletice su sa simerom. Po meni je ova paletica vise za dnevnu varijantu, ima dosta neznih senkica koje se super uklapaju jedna sa drugom.



3.Jeans







Ovo je paletica koja ne voli da se slika (realan izgled boja na pocetnoj slici). :)
Divna kombinacija plavih boja.
Prva i treca senka su sa simerom dok su druga i cetvrta mat. Veoma je pigmentovana i postojana. Ja je koristim za vecernju sminku mada se moze koristiti i za dnevnu.



4. Mocha latte



Ovo je najpopularnija avon-ova paletica senki i verovatno ste svi vec culi za nju.
U pitanju su cetiri senke zemljanih tonova, Prva i treca su pune sljokica dok cu druga i cetvrta potpuno mat. Ova paletica ima najbolju pigmentaciju i veoma je postojana.  Idealna kako za dnevnu tako i za vecernju varijantu.




Da li ste probali neku od ovih paletica? Utisci?
Hvala na citanju! :*

6 коментара:

  1. U svojoj kolekciji imam Stone Taupes i još u starom pakiranju Pink Sands i Awakening, odlične palete super pigmentacije a ja si uvijek odaberem presvijetle varijante. Morat ću Mocha Latte nabaviti. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. nisam jos uvek isprobala ni jednu od tih ali mocha latte je super koristim je redovno,obavezno je probaj :*

      Избриши
  2. Lepa recenzija. Ja u svojoj kolekciji imam nekoliko i zadovoljna sam. Zapravo na ovom linku sam pisala recenziju o njima http://rougeaddict1.blogspot.com/2015/04/recenzija-avon-true-color-paleta.html
    pozdrav

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман4. јун 2015. 07:44

    Imam dve palete, Stone Taupes i Purple Haze, koristim ih i volim podjednako :). Ti si sve lepo opisala ( dobra pigmentacija, lako blendovanje..), a od tvojih su mi najlepse Ravishing Ruby i Vintage Amnesia :). Kristina

    ОдговориИзбриши